Skip to content

Reviews

When I was still living in Skellefteå, Sweden, I got the question if I wanted to write reviews for the local newspaper, Norran. Of course I did!

The assignment involved me going to see cultural events (for free!), writing about the experiences – and getting paid for my opinions. How can it get any better than that?!

Here are the texts I wrote over a period of 3 years. (In Swedish only.)

– På svenska

När jag fortfarande bodde i Skellefteå fick jag frågan om jag ville skriva recensioner för lokaltidningen, Norran. Självklart! Jag behövde inte ens fundera på saken. Uppgiften innebar att gå på olika evenemang (gratis!), skriva om upplevelserna – och få betalt för mina åsikter. Det kunde inte bli bättre!

Här följer de recensioner och artiklar jag skrev under 3 års tid.

__________

2013

2012

2011

2010